Qui som…

Equip Humà
Equip Caní

Qui som…

Equip Humà
Equip Caní

Laura Moliner Pociello

Direcció de projectes i fundadora de Vincles.

  • Màster en Intervencions Assistides amb gossos per a professionals de l’àmbit social, de la salut i de l’educació a l’escola Universitària de Infermeria Sant Joan de Déu, adscrita a la Universitat de Barcelona.
  • Curs en Intervencions Psicoeducatives per a nens amb TEA, utilitzant la figura del gos de suport o d’assistència com a element motivador o reforçador d’ aprenentatge, impartit per Teràpia Guau, Barcelona.
  • Curs d’expert i tècnic en teràpies assistides amb animals al centre CTAC, Barcelona.
  • Curs d’ensinistrament caní impartit per Santi Vidal a Territori Caní.
  • Grau en Educació Social i Treball Social a la Facultat Pere Tarrés de la universitat URL de Barcelona.
  • Diplomatura d’Educació Social a la Facultat Pere Tarrés.
  • Tres anys d’experiència laboral en intervencions assistides amb gossos, amb una de les empreses pioneres del sector (CTAC). Desenvolupament de diferents projectes d’atenció a diferents col·lectius, així com el treball a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.
  • Set anys com a educadora social en un Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) a la província de Barcelona, d’atenció a infants i adolescents amb diversitat funcional i trastorn de conducta.
  • Ponència en la segona edició del Màster en Intervencions Assistides amb gossos per a professionals de l’àmbit social, de la salut i de l’educació a l’escola Universitària de Infermeria Sant Joan de Déu, adscrita a la Universitat de Barcelona.

Els nostres cans…

Els gossos que treballen en aquest tipus d’intervenció, són individus específicament seleccionats i ensinistrats per tal que puguin realitzar de manera òptima la seva tasca. Creiem que la única manera de que gaudeixin amb aquest tipus de feina, passa per tenir un bon vincle amb el tècnic que els guia. D’aquesta manera, a banda de ser gossos de teràpia, són part de la nostra família.

Charlotte

La Charlotte és la sènior de l’equip. Actualment està jubilada, i tot i que ja no treballa, juga un paper molt important a VINCLES; ella és la millor educadora per la resta de gosses!!

Tuna

La Tuna és una gossa jove amb molta energia. És intel·ligent i gaudeix molt quan li demanem que faci coses. És divertida i alegre, i té un munt de reaccions espontànies que desperten una rialla a tothom.

Quina

La Quina és la petitona de l’equip. És una gossa extremadament sociable i molt carinyosa. Gaudeix molt del contacte amb les persones i sempre desperta un sentiment de tendresa i afectivitat a les persones que l’envolten.